Serveis

A lAPGCC treballem cada dia per oferir ms serveis i millors recursos per facilitar i millorar la prctica dels professionals de la gesti cultural.

Assessorament laboral, fiscal i comptable

L'APGCC ha establert un conveni de col.laboració amb AYCE Consulting per oferir serveis d'assesorament laboral, fiscal i comptable amb condicions especials per als socis i sòcies de l'APGCC.

Els serveis van dirigits tant a professionals autònoms/ autònomes com a professionals que treballin en organitzacions o empreses del sector cultural tant de l'àmbit públic com privat.

Els avantages dels serveis són:

- Gaudir d'una primera consulta gratuïta en qualsevol de les seves àrees d'activitat. Per consulta s'entén l'atenció personalitzada a l'usuari/ usuària i inclou tot el temps que AYCE dediqui a atendre la petició fins a donar-li resposta.

- A partir de la segona consulta, s'ofereix preu reduït a les consultes en qualsevol de les seves àrees de serveis.

- Descomptes del 5% respecte a les tarifes habituals en qualsevol de les seves àrees de serveis.

Per a més informació sobre els serveis podeu consultar el catàleg. 

Per accedir a aquests serveis cal enviar un correu electrònic a: apgcc@gestorcultural.org o trucar al 93 402 28 27 (9 h a 14 h) per sol.licitar hora i coordinar l'atenció del servei.

Les consultes podran ser ateses presencialment a les oficines de la consultoria AYCE , telefònicament o per correu electrònic.

Una vegada hagis fet ús dels serveis t'agrairem que ens facis arribar la teva valoració. Pots fer-ho a través d'aquest fomulari.


Informaci

Butlletins electrònics periòdics amb reculls d’informació relacionats amb l’àmbit de la gestió cultural: congressos, conferències, presentacions d’estudis, jornades, seminaris, sessions formatives, convocatòries, ajuts, beques, novetats editorials etc.

Butlletins electrònics periòdics amb el programa d’activitats de l’APGCC i les ofertes exclusives per als socis de l’APGCC.

Accés a l’apartat de recursos d’informació en el que hi ha documentació, estudis, articles etc. relacionats amb l`àmbit professional.

» Anar a la agenda professional

» Anar a informació d’actualitat

» Anar a recursos d’informació

 

Activitats

Programa d’activitats per fomentar l’intercanvi d’experiències, el debat i la reflexió entre professionals de la gestió cultural: debats, jornades, taules rodones, cicle de conferències a l’entorn de temes d’actualitat de la professió, visites culturals per conèixer de més a prop la gestió d’esdeveniments i equipaments culturals, simposi bianual etc.

Consulta la nostra agenda d’activitats

O consulta les darreres activitats programades

Formaci

Sessions formatives que responen a les necessitats de la pràctica quotidiana dels professionals de la gestió cultural.

Consulta els pròxims cursos

O consulta les darreres activitats programades

Borsa de treball

Publicacions periòdiques d’ofertes laborals i convocatòries d’oposicions.

Per accedir a les ofertes laborals publicades cal que siguis membre de l’APGCC.

Veure les ofertes 

Si et trobes en procés de recerca activa de feina, dóna visibilitat al teu currículum a l'espai de demandes de feina.

Per publicar a l'espai de demandes cal que siguis membre de l'APGCC.

Veure les demandes

Descomptes

 

D’entre un 50% i 75% a les activitats i sessions formatives organitzades per l’APGCC.

En les inscripcions de jornades, congressos, sessions formatives, seminaris organitzats per altres entitats del sector relacionades amb l’àmbit professional: Fira Mediterrània (50% de descompte en acreditació professional), La FiraTàrrega 850% de descompte en l'acreditació professional), Mercat de Música Viva de Vic (50% de descompte en l'acreditació professional), La Mostra d'Igualada (50% de descompte en l'acreditació professional d'entitats), el Sismògraf d'Olot (50% de descompte en l'acreditació professional), les Jornades de la UB, entre d’altres.

Aquests i altres descomptes s’enuncien periòdicament a tots els socis.

Els socis/es menors de 30 anys tenen un 50% de descompte en la quota de persones associades. En lloc de 70€ anuals, n'abonen 35€.

En equipaments culturals:

 • 50% de descompte en les entrades del saT!
 • Entrada reduïda (8€) per visitar les col·leccions del Museu d’Art Contemporani de Barcelona.
 • Caixaforum ofereix un tracte preferent als socis de l’APGCC que es concreta en: l’organització de visites comentades gratuïtes per a grups a les exposicions i a l’edifici modernista i en descomptes del 50% en totes les activitats de pagament.
 • Entrada gratuïta a les exposicions del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
 • Fundació Joan Miró: 20% de descompte en l'entrada a la col·lecció de l'obra de Joan Miró, i amb la modalitat 2X1 a les exposicions temporals i a aquelles que es presentin a l'Espai 13.

Altres descomptes i promocions periòdiques que s’aniran publicant al web.

 

Descomptes en l'assessorament i gestió personalitzada d'assegurances en matèria de cultura en els serveis d'Arç Cooperativa:

 •  Arç Cooperativa està especialitzada en la gestió integral d’assegurances per al món associatiu, a través de la consultoria i la corredoria. Aquí podeu veure'n els serveis.

 

 

 

 

 

 

Descomptes en l'estudi d'anglès i altres idiomes a la xarxa d'escoles de l'International House:

 • Matrícula gratuïta per a nous alumnes i 5% de descompte sobre la quota trimestral dels cursos presencials d'anglès, francès i alemany.
 • 10% de descompte en els cursos d'anglès online.
 • 75 € de descompte en estades lingüístiques a l'estranger (a partir de 12 anys).
 • 50 € de descompte en colònies d'anglès a l'estiu (nens i nenes d'entre 6 i 17 anys).  
 • Els avantatges per a socis de l'APGCC són vàlids també per als seus familiars (parella i fills) i s'aplicaran a les escoles International House a Barcelona, Mataró,Sabadell, Terrassa i Tarragona. [+informació sobre els descomptes a l'Interantional House]

En llibreries i publicacions:

 • 5% de descompte a la llibreria Medios
 • 5% de descompte a les llibreries de la Central.

Per gaudir d’alguns d’aquests descomptes cal presentar prèviament el carnet de soci del’APGCC. Si ets soci i no disposes del carnet sol.licita’l a: apgcc@gestorcultural.org

Vols ampliar la teva xarxa de contactes?

L’espai d’accés exclusiu per als socis i sòcies de l’APGCC t’ofereix un conjunt d’eines de comunicació per facilitar la interacció i la coneixença entre els socis i les sòcies: una oportunitat per contactar amb altres professionals del sector, per intercanviar experiències i informació entre la comunitat de socis i sòcies de l’APGCC.

Si vols accedir a la teva zona d’usuari/ usuària i a l’espai d’ús exclusiu per als socis/ sòcies fes clic aquí.

Si vols gaudir de tots aquests avantatges i desitges formar part d’una important xarxa de professionals de la gestió cultural: Fes-te’n soci

Telèfon d’informació i atenció al soci: 93 402 28 27, de dilluns a divendres de 9 a 14h. apgcc@gestorcultural.org

Últims descomptes i promocions

Descomptes per als socis per estudiar anglès i altres idiomes a la International House. 

Preus especials en les acreditacions professionals de la Firatàrrega, del Mercat de Música de VicFira Mediterrània, Festival Sismògraf d'Olot i La Mostra d'Igualada per als socis de l'APGCC.  

Descomptes per als socis en la inscripció de RESET Cultura.

Si vols gaudir d'aquests avantatges i formar part d'una important xarxa de professionals de la gesti cultural, fes-te'n soci!

Estem treballant cada dia per oferir ms i millors avantatges als nostres socis, si vols fer-nos propostes, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres