Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Nova Junta Directiva de l'APGCC

APGCC 01 Desembre 2011

La nova junta està formada per 9 professionals de la gestió cultural de diferents àmbits i que procedeixen d'arreu del territori

Ahir es van celebrar les eleccions per a la nova Junta Directiva de l'APGCC. Una jornada electoral que es va desenvolupar sense incidències i que va gaudir d'un dels índex de participació més alts de la història de l'entitat (14%).


La nova Junta Directiva pel període 2011-2014 està encapçalada per Carme Sais, que substituïrà a Joan Oller, president des del 2008. Gemma Canadell serà la nova vicepresidenta, Gemma Massagué, la nova secretària, Valentí Oviedo mantindrà el càrrec de tresorer que havia exercit en l'anterior legislatura i els vocals seran Víctor Lobo, Pep Montes, Joan Oller, Cristina Riera i Margarida Troguet.


El programa de la nova Junta Directiva estableix línies continuistes respecte a la Junta precedent i proposa nous compromisos i línies d'acció per millorar la qualitat en l'exercici de la professió, per dinamitzar el mercat laboral, per generar oportunitats i obrir noves perspectives i nous camps de treball per al sector i, per donar veu i recollir les necessitats del conjunt dels gestors culturals del territori català.  La base del programa és aconseguir que els professionals de la gestió cultural obtinguin més visibilitat i presència en el sector, assolir el reconeixement de la importància dels gestors culturals en el desenvolupament de la realitat cultural i posar de relleu la qualitat i el rigor de l'exercici de la professió.

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Notícies relacionades

APGCC

Convocatòria d'Eleccions de la Junta Directiva de l'APGCC

19 Octubre 2011 -

En compliment dels Estatuts vigents, l'actual Junta...

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia