Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Convocatòria d'Eleccions de la Junta Directiva de l'APGCC

APGCC 19 Octubre 2011

En compliment dels Estatuts vigents, l'actual Junta Directiva de l'APGCC finalitza el seu mandat a finals de novembre de 2011. En la sessió de la Junta Directiva del passat 15 de juliol es va acordar convocar les eleccions per a la nova  Junta Directiva el proper dimecres 30 de novembre. Les eleccions se celebraran en el marc de la pròxima Assemblea General Ordinària de socis a l'Auditori del Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC) a les 18.30h en primera convocatòria, o a les 19h, en segona convocatòria amb el següent Ordre del Dia.


Des d'avui i fins al dimarts 15 de novembre els socis poden presentar les seves candidatures per correu electrònic a apgcc@gestorcultural.org  o bé, per correu postal a l'adreça de la secretaria tècnica de l'APGCC. Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de candidatures aquestes es publicaran al web i s'enviaran a tots els socis.


Segons l'article 15 dels Estatuts Òrgans de govern. La Junta Directiva, les candidatures han de complir els requisits següents:  • La Junta Directiva regeix, administra i representa a l'Associació, formada per un mínim de cinc membres.

  • Les candidatures a la Junta Directiva es presentaran en grup, amb determinació dels noms i dels càrrecs dels seus integrants 15 dies abans de les eleccions. Les candidatures han d'incloure un programa electoral que contingui les línies bàsiques del treball per a la nova legislatura. L'elecció de la Junta Directiva es farà en bloc sobre el grup.

  • L'elecció dels membres de la Junta Directiva, es farà per votació de l'Assemblea General. Les persones elegides començaran a exercir els seus càrrecs després d'haver-los acceptat.

  • Els membres de la Junta exerceixen els càrrecs  per a un període de 3 anys, sense perjudici que puguin ser reelegits sempre sobre la base d'un programa electoral que contingui les línies bàsiques del treball per a la nova legislatura.

  • L'exercici dels càrrecs serà gratuït.


 Podeu consultar la candidatura que s'ha presentat i el seu programa  aquí.

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Notícies relacionades

APGCC

L'APGCC compareix al Parlament per presentar propostes al projecte de llei d'agilitat i reestructuració administrativa

14 Setembre 2011 -

Actualment el Parlament de Catalunya està tramitant el...

APGCC

L'APGCC publica la Guia de Bones Pràctiques de la Gestió Cultural

18 Juliol 2011 -

Ja es pot consultar la Guia de Bones Pràctiques de...

APGCC

L'APGCC finalitza el procés de debat i recollida de propostes per presentar esmenes a la Llei de simplificació

20 Juny 2011 -

El procés de reflexió i debat intern de l'APGCC iniciat...

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia