Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

L'APGCC participa en la jornada 'El talent creatiu en xarxa: Cultura i dinamització territorial'

APGCC 13 Juny 2018

10 associacions culturals participen aquest divendres 15 de juny en una jornada dedicada a dinamitzar el territori a través de la cooperació dels diferents talents associatius en xarxa, organitzada pel Consell Comarcal de la Selva.

La jornada tindrà lloc al Teatre del CCP de la Cellera de Ter i hi participaran l'APGCC i 9 associacions més de l'àmbit de la música(MUSICAT), el circ, el teatre, la dansa, els actors i directors, els artistes, les companyies d'arts escèniques professionals de Girona (CAEP), les empreses del lleure, l'educació i la cultura (ACEIEC), i de l'àmbit dels festivals de música de Catalunya (XÀFEC).


La trobada s'iniciarà amb el seminari: 'L’acció de les principals associacions de professionals de l’art i la cultura a Catalunya com a dinamitzadores del sector cultural i presentació de projectes territorials de referència', que se celebrarà de 10 a 13h.


Tot seguit tindrà lloc el Cocktail Network, un espai de relació i intercanvi informal entre els assistents, els representants de les associacions i els representants de projectes culturals i artístics presents.


A les 15h es reprendrà la sessió amb tallers i eines de dinamització territorial a partir de la comunicació i la generació de públics.


L'objectiu de la trobada és fer un recorregut per diferents possibilitats de dinamització de la vida cultural, obrint un espai de diàleg amb les administracions locals, els responsables de projectes locals i associacions de professionals. La trobada inclou una formació sobre eines de creació de públics i dinamització d'equipaments culturals territorials.


Font: Selva Cultura

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia