Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

L'APGCC debatrà sobre gènere i cultura en una comissió específica

APGCC 04 Maig 2018

El dia 14 de maig de 2018 tindrà lloc la primera sessió de treball entre els membres de la comissió, en la qual hi podran participar les persones associades a l'APGCC.

Una de les línies de treball de la nova Junta de l’APGCC és fomentar la participació dels socis i les sòcies a través de la creació de comissions obertes per treballar sobre qüestions que afecten, preocupen i interessen a les persones sòcies.

Davant de la situació de desigualtat per qüestions de gènere que es viu, de manera concreta, en el sector cultural i que pateixen les professionals treballadores de la cultura, l’APGCC posa en marxa la Comissió sobre Gènere i demana la participació de totes les persones sòcies que estan interessades en debatre i generar propostes concretes sobre quin ha de ser el paper de l’APGCC.
La sessió tindrà una durada de dues hores i es tractaran les següents qüestions:  • Debatre i compartir el diagnòstic sobre la situació de la gestió cultural des de la perspectiva del gènere.

  • Definir les accions concretes que l’APGCC hauria de realitzar.  

  • Concretar el funcionament de la Comissió i definir objectius i responsabilitats.


Si esteu interessats/des a participar en aquesta sessió, si us plau, confirmeu assistència, aquí. Si voleu més informació, podeu escriure'ns un correu electrònic a apgcc@gestorcultural.org

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia