Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

El Departament de Cultura ha publicat les bases de la convocatòria per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les arts per a l'any 2018

SUBVENCIONS DEPARTAMENT CULTURA 02 Maig 2018

Del 8 al 23 de maig de 2018 s'obrirà la convocatòria.

El Departament de Cultura ha publicat les bases de la convocatòria per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les arts per a l'any 2018. Les línies de subvenció són les següents:


1. Subvencions per a programacions estables d'activitats culturals de caràcter professional en l'àmbit de les arts visuals.


2. Subvencions per a les activitats dels centres de creació i producció d'arts escèniques, música i arts visuals de caràcter professional en equipaments de titularitat pública.


3. Subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals.


4. Beques per a la recerca i la innovació en els àmbits de les arts visuals, dels nous sectors creatius, de les arts escèniques, de la música i del pensament.


Les sol·licituds de subvencions i els altres tràmits associats al procediment de concessió dels ajuts i la seva justificació s'han de fer només per mitjans telemàtics, a través de l'extranet de les administracions catalanes (http://www.eacat.cat), o bé a través del portal Tràmits gencat del Departament de Cultura . A través d'aquest portal es pot accedir a les plataformes esmentades, com també al formulari normalitzat de sol·licitud i als models del projecte d'activitat o actuació i al del pressupost complet i detallat.


Del 8 al 23 de maig es podran enviar les sol·licituds per optar a la convocatòria de subvencions.

Font: Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia