Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

L'APGCC s'adhereix al manifest de #NoCallarem contra la censura

APGCC POSICIONAMENT APGCC 23 Març 2018

Després d'una consulta oberta a les persones associades de l'entitat, l'APGCC ha decidit adherir-se al manifest contra la censura de la plataforma #NoCallarem.

L'APGCC ha decidit adherir-se al manifest de la plataforma #NoCallarem, després de fer una consulta oberta a les seves sòcies i socis. 


A la pregunta:

Creus que l'APGCC hauria de donar suport al manifest #NoCallarem i a totes les activitats que es faran al voltant de la setmana del 9 abril?

Un 97% han votat que SÍ i un 2,1% han emès el seu vot cap al NO.
Per tant, el resultat és que l'APGCC s'adhereix al manifest de #NoCallarem.


Han participat en la votació 194 persones sòcies (el 27,87% de la base social)


A continuació, et fem extensiu el manifest:


MANIFEST PLATAFORMA NO CALLAREM


Els últims anys hem viscut un increment de la repressió exercida sobre la llibertat d'expressió i manifestació. A les diferents actuacions de l'Audiència Nacional actuant amb criteris polítics conservadors es va sumar la Llei Mordassa i la reforma del Codi Penal com a eines de censura i control. Les darreres condemnes dels cantants Valtònyc, Pablo Hasél, els judicis contra La Insurgencia, tuitaires, humoristes, periodistes i una llarga llista d'activistes socials, la retirada d'obres d'art o el segrest del llibre Fariña ens obliga a organitzar-nos per donar una resposta contundent. #NoCallarem mentre hi hagi lleis per emmordassar-nos. #NoCallaremos mentre hi hagi una sola persona represaliada a l'Estat espanyol per expressar-se, actuar o pensar de manera contrària al règim. #NonCalaremos mentre hi hagi activistes perseguides per denunciar vulneracions de drets humans. #NunVamosCallar mentre es persegueixin persones tan sols per expressar opinions a les xarxes socials. #EzGaraIsilduko mentre es limiti la llibertat de creació artística, mentre es retirin peces d'art, mentre se censuri la literatura, mentre es coarti l'humor i la sàtira, mentre se censurin lletres de cançons. #NonCararam mentre es vulgui empresonar a cantants, humoristes, artistes, activistes. #NoCallarem mentre hi hagi persones a la presó per les seves idees. #NoCallaremos perquè demà pots ser tu.

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia