Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Continguts de l'Assemblea General Ordinària de l'APGCC 14/12

APGCC TRANSPARÈNCIA 21 Desembre 2017

El passat 14 de desembre va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de Socis/es de l'APGCC. A continuació podeu consultar la informació que es va lliurar a l'Assemblea, així com els principals continguts que es van tractar.

El dijous 14 de desembre va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de Socis/es de l'APGCC, la segona assemblea de l'any. Durant la sessió es van aportar dades sobre l'activitat del 2017, es va fer balanç del mandat de la Junta i es va fer la votació de la candidatura de la nova Junta. També es van aportar dades sobre les altes i baixes de socis/es. 


En el curs de la sessió les persones assistents van aportar reflexions sobre els temes proposats i sobre aspectes relacionats amb l'obertura de grups de treball, entre altres.
A continuació us facilitem els enllaços amb els documents referents a l'assemblea: podeu consultar l'Acta de l'Assemblea del 14 de desembre del 2017; podeu consultar la documentació repartida als assistents a l'Assemblea: ordre del dia, balanç de la Junta (2015-2017) i candidatura de la nova Junta (2018-2020).Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia