Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

La jornada XOC 2017 girarà a l'entorn de les perifèries creatives i culturals

APGCC 24 Octubre 2017

El dia 1 de desembre el CCCB acollirà la segona edició de la jornada XOC, xarxa oberta i comunitat, que l'APGCC organitza.

La segona edició de la jornada professional XOC (Xarxa, oberta i comunitat), organitzada per l'APGCC, posarà el focus en les perifèries creatives i culturals, dialogant amb diversos agents sobre els termes perifèria i cultura.


La idea de perifèria s’associa a un paradigma geogràfic que es pressuposa allunyat d’un centre espacial. Una mirada oberta i contemporània de la perifèria també ens pot acostar a la diversitat, l’heterodòxia o la marginalitat cultural que s’allunyen d’un centre, en aquest cas entès com l’espai que aglutina la presa de decisions, l’hegemonia o el poder. 


La cultura sempre s’han desenvolupat bé en els contextos perifèrics, perquè perifèria pot ben tenir dues cares: la marginalitat, la manca de recursos o la dificultat del ressò mediàtic però també la plena llibertat davant els reptes creatius amb centres debilitats i llunyans.


Explorar les cantonades culturals per conèixer i reconèixer. Heus ací el XOC 2017.  En breu farem públic el programa i obrirem les inscripcions. Estigueu atents/es!

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia