Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Concurs de Comissariat 2017 d'intervenció a l'espai públic

CONVOCATÒRIA 27 Juliol 2017

El termini per enviar candidatures finalitza el 8 de setembre de 2017, a les 14h.

El Consorci transversal Xarxa d'Activitats Culturals obre concurs de comissariat per a la selecció d'un projecte de creació artística de caràcter inèdit vinculat a les arts visuals, per a la realització d'una actuació a l'espai públic a cadascuna de les ciutats participants: Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vilanova i la Geltrú, de manera simultània el 14 d'abril de 2018.


L'espai de cada municipi es triarà en funció del projecte escollit. Els projectes candidats han de girar a l'entorn de la creació artística contemporània i han de reflectir la implicació i relació amb el territori i amb els municipis participants.


La convocatòria va destinada a persones físiques i jurídiques. així com col·lectius professionals de les arts visuals, nacionals i internacionals, majors d'edat, que vulguin desenvolupar un projecte d'arts visuals a deu ciutats de Catalunya. En cas de ser un col·lectiu en què hi participi més d'un comissari, cal designar un únic representant que acutarà com a tal durant tot el procés i serà l'interlocutor del Consorci i qui emetrà les factures en concepte de comissariat.


Consulteu-ne les bases completes, aquí.

Font: Transversal, Xarxa d'activitats culturals

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia