Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Continguts de l'Assemblea General Ordinària de l'APGCC del 15 de juny

APGCC TRANSPARÈNCIA 29 Juny 2017

El passat 15 de juny va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de Socis/es de l'APGCC, a la Nau Ivanow. A continuació podeu consultar la informació que es va lliurar a l'Assemblea, així com els principals continguts que es van tractar.

El dijous 15 de juny va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de Socis/es de l'APGCC, la primera assemblea de l'any, a la terrassa de la Nau Ivanow. Durant la sessió es van aportar informacions sobre el desenvolupament del pla estratègic, així com un informe d'anàlisi sobre els resultats de l'enquesta. També es van aportar les dades sobre el tancament de l'exercici 2016 i l'estat de la situació del pressupost del 2017. Es va fer un resum sobre el programa d'activitats 2017, juntament l'exposició del nombre d'altes i baixes de persones associades. I, també, es va fer la presentació de candidatura de l'actual Junta Directiva a les eleccions de finals de novembre.


A continuació us facilitem els enllaços amb els documents referents a l'assemblea: podeu consultar l'Acta de l'Assemblea del 15 de juny del 2017; podeu consultar la documentació repartida als assistents a l'Assemblea. I, també, podeu fer un cop d'ull al pressupost i a l'exposició de la planificació del pla estratègic, juntament amb l'estat de la situació del pla.

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia