Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Convocatòria Art for Change La Caixa 2017

CONVOCATÒRIA 29 Maig 2017

El programa Art for Change "La Caixa" 2017 ha obert convocatòria. S'hi poden presentar projectes fins al dia 28 de juny de 2017.

El programa Art for Change "La Caixa" 2017 obre convocatòria el proper 6 de juny i s'hi poden presentar projectes fins al dia 28 de juny de 2017. Aquesta convocatòria té com a finalitat donar suport a equipaments, entitats culturals i artistes que vulguin desenvolupar projectes artístics que impliquin la participació de col·lectius en situació de vulnerabilitat o persones d'un mateix entorn o barri, amb l'objectiu d'afavorir processos de transformació social. Les entitats de caràcter social no poden presentar projectes dins d'aquesta convocatòria, però poden fer-ho en altres convocatòries organitzades per l'Obra Social "la Caixa" a través del Programa d'Ajuts a Iniciatives Socials.


L'aportació màxima a un projecte seleccionat serà de 25.000 euros. L'aportació de l'Obra Social "la Caixa" per a cadascun dels projectes aprovats no podrà superar el 75% del cost total del projecte i aquest percentatge equivaldrà a una quantitat no superior a 25.000 € en concepte de sol·licitud.


El termini de presentació del formulari de projecte s'inciarà el dia 6 de juny i finalitzarà el dia 28 de juny de 2017. La data màxima de presentació de la documentació complementària a través d'internet finalitzarà el dia 2 de juliol de 2017. No serà possible presentar projectes ni documentació complementària fora d'aquest termini.


Aquí en pots llegir les bases.

Font: Obra social La Caixa

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia