Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Convocatòria oberta per presentar projectes a Cultsurfing

CONVOCATÒRIA 29 Maig 2017

Fins el 7 de juny s'hi poden presentar projectes.

El programa Cultsurfing, impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat per crear connexions entre projectes singulars dels Països Catalans i ajudar-los a millorar la seva difusió i finançament, obre convocatòria per inscriure projectes en la jornada.


La cinquena edició del Cultsurfing tindrà lloc els dies 25 i 26 d'octubre de 2017 a la fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona. Els projectes culturals presentats poden enviar la seva candidatura per participar fins al dia 7 de juny de 2017.


L'objectiu de Cultsurfing és posar en comú els projectes més singulars dels Països Catalans i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges, fomentant la visibilització i l'ajuda en la millora del finançament en aquests projectes. 


Fins ara s'hi han presentat 598 projectes, en les edicions passades. Podeu inscriure els vostres projectes a través del formulari en línia que trobareu a la web de Cultsurfing fins el dia 7 de juny. Aquí podeu consultar les bases de participació.

Font: Cultsurfing

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia