Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Conveni amb Arç Cooperativa

APGCC 03 Abril 2017

L'APGCC ha signat un conveni amb Arç Cooperativa, corredoria d'assegurances adreçada al sector de l'economia social i solidària, i particularment a les empreses i entitats d'iniciativa social. L'objectiu del conveni és mantenir i millorar l'oferta d'assegurances adreçada al conjunt d'entitats federades, tot reforçant el desenvolupament de l'assegurança ètica i solidària i el mercat social.

L'APGCC va signar un conveni amb la corredoria d'assegurances d'economia social i solidària Arç Cooperativa, el passat 14 de març. Arç Cooperativa està especialitzada en la gestió integral d’assegurances per al món associatiu, a través de la consultoria i la corredoria. 


Les sòcies i socis de l'APGCC podran gaudir d’una gestió personalitzada de les seves assegurances i acollir-se als serveis que ofereix Arç:  1.  Servei de consultoria en programes d'assegurances (assessorament, diagnosi, proposta d'optimització de programes d'assegurança per a renovacions). Els serveis d’assessorament s'oferiran de manera gratuïta llevat d'aquells informes d'ús extern i amb caràcter vinculant relacionats amb programes de finançament i procediments judicials o administratius (due diligence).

  2. Gestió de programes i pòlisses d'assegurança, elaborant projectes i contractació de pòlisses o programes d'assegurança amb criteris preferentment d'assegurança ètica i de negociació col·lectiva, amb l'objecte de reduir-ne els costos. La tipologia d'assegurances que Arç Cooperativa ofereix a l'APGCC són pòlisses per a empreses i organitzacions i inclou pòlisses de danys materials; patrimonials i de responsabilitat; i de persones. Per exemple, ofereixen cobertures per a la responsabilitat civil d’activitats o la responsabilitat civil de juntes directives. També assegurances en cas de suspensió d’espectacles, assistència en viatges, o assegurances per danys a les instal·lacions, així com pòlisses d’accidents.


Arç Cooperativa està particularment compromesa en el desenvolupament de l'assegurança ètica i solidària i en la construcció d'eines de mercat social. Disposa de certificat EthSI (Ethical and Solidarity Based Insurance) per a la gestió d'assegurança ètica i solidària amb el màxim nivell de registre, l'RG2 i dóna servei a 2000 entitats d’iniciativa social, cooperatives i empreses.


Per acollir-vos a aquest servei, cal que ens escriviu un correu a apgcc@gestorcultural.org, amb la vostra sol·licitud i us hi posarem en contacte.


El proper 25 de maig Arç Cooperativa farà una sessió informativa per a socis i sòcies de l'APGCC. Us n'informarem properament!

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia