Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Cultura en transformació: nou cicle de debats de l'APGCC

APGCC 29 Març 2017

La Farinera del Clot de Barcelona acollirà el cicle de debats, que neix amb la voluntat de generar un espai de reflexió i diàleg al voltant de qüestions importants en la configuració de la cultura. Cada sessió comptarà amb intervencions per part de persones convidades i amb un espai de debat obert.

Quins reptes s’acaren gestionant la cultura avui? Quines reflexions i models transformadors s’estan pensant i aplicant? Des de l’APGCC iniciem una sèrie de diàlegs i debats per analitzar la configuració de la cultura a la nostra societat avui. Cada debat començarà amb les intervencions de persones expertes convidades i després s’obrirà un torn de paraula amb el públic assistent. 


Els debats es dedicaran a quatre eixos temàtics:Cultura i agents públics; cultura i comú; cultura i gènere; i, finalment, cultura i ciutat. Tots els debats se celebraran a La Farinera del Clot, a Barcelona, de 19h a 21h.


El primer dels debats tindrà lloc el 25 d'abril i se centrarà en cultura i agents públics, de la mà de Nicolás Barbieri, investigador de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques i professor a la UAB, i de Judit Font, coordinadora Ateneu Popular 9 Barris i activista a Ateneu Popular Coma Cros (Salt).


La següent trobada es dedicarà a la temàtica cultura i comú: més enllà del discurs, el dia 8 de maig, amb Jaron Rowan, investigador i agitador cultural, i Irene Jaume de La Ciutat Invisible.


El tercer debat tindrà lloc el 23 de maig i es destinarà als termes cultura i gènere: dades i accions , amb Anna Villarroya, investigadora sobre Polítiques de Gènere i professora d’Economia a la UB, i Mireia Sallarés, artista visual.   


La quarta tertúlia servirà per debatre sobre cultura i ciutat i es farà el dia 6 de juny, amb Ivan Miró de La Ciutat Invisible, i Jordi Pascual, coordinador de l'Agenda 21 de la cultura, CGLU - Ciutats i Governs Locals Units.


Després de cada debat es continuarà la tertúlia al bar de La Farinera convidant la comunitat de gestors/es culturals a participar amb opinions i propostes.


Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia