Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Participem al Ple del Consell de la Cultura de Barcelona

APGCC 25 Gener 2017

L'APGCC ha estat convidada a participar en el Ple del Consell de la Cultura de Barcelona com a representació d'una de les entitats culturals de la ciutat.

L’APGCC ha estat convidada a participar en el Ple del Consell de la Cultura de Barcelona com a representació d’una de les entitats culturals de la ciutat. El Consell és un instrument per contribuir al desenvolupament cultural de la ciutat, que s’articula com a espai de relació i participació entre els diversos sectors de la cultura i les arts, els grups polítics representants al consistori així com a persones de reconeguda vàlua en l’àmbit cultural. Els òrgans de govern que formen el Consell de Cultura són: la Presidència, la Vicepresidència, el Ple i el Comitè Executiu.


El Ple celebrarà com a mínim dues sessions ordinàries a l’any i estarà dividit en comissions. Fins al moment, s’ha realitzat una única reunió  i a la qual ha assistit Andreu Garrido en representació de l’APGCC. En aquesta primera reunió, s’ha explicat el reglament de funcionament intern i s’han donat a conèixer els representants del Ple i les comissions en què s’ha dividit el Ple. La Junta Directiva ha decidit que l’APGCC estigui present en dues d’aquestes comissions: Comissió de Bon Govern i Comissió de Cultura i Economia. El mandat dels membres del Ple és de quatre anys, i poden ser reelegits per un nou mandat de quatre anys més com a màxim.


 


 

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia