Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a opinió

Continguts de l'Assemblea General Ordinària de l'APGCC 19/12

APGCC TRANSPARÈNCIA 29 Desembre 2016

El passat 19 de desembre va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de Socis/es de l'APGCC. A continuació podeu consultar la informació que es va lliurar a l'Assemblea, així com els principals continguts que es van tractar.

El dilluns 19 de desembre va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de Socis/es de l'APGCC, la segona assemblea de l'any. Durant la sessió es van aportar dades sobre l'activitat del 2016, es van exposar les línies generals del Pla d'activitats del 2017, es va aprovar el pressupost per al 2017, es va parlar sobre el relleu a la presidència dins de l'equip de la Junta Directiva i es van aportar dades sobre les altes i baixes de socis/es. 


En el curs de la sessió les persones assistents van aportar reflexions sobre els temes proposats i sobre aspectes relacionats amb la el pla estratpegic de l'APGCC i les polítiques culturals, entre altres.


A continuació us facilitem els enllaços amb els documents referents a l'assemblea: podeu consultar l'Acta de l'Assemblea del 19 de desembre del 2016; podeu consultar la documentació repartida als assistents a l'Assemblea. I, podeu consultar el pressupost del 2017 aprovat.

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia