Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

L'APGCC pregunta als agents culturals i a la ciutadania quines prioritats tenen en cultura, amb motiu de les eleccions al Parlament

APGCC ENQUESTES 17 Juliol 2015

Els resultats de l'enquesta serviran per estructurar els continguts del debat, que s'organitzarà a mitjan mes de setembre a Barcelona, amb les principals candidatures que concorreran a les properes eleccions al Parlament.

L’APGCC vol aprofitar la convocatòria de les properes eleccions al Parlament per promoure un debat a l'entorn de les propostes en matèria de cultura.  


Per encarar el debat amb les candidatures que concorreran a les properes eleccions al Parlament, l'APGCC impulsa una nova consulta oberta amb l’objectiu de conèixer l'opinió de la ciutadania i dels agents del sector en màteria de cultura, detectar recomanacions concretes per millorar la situació de la cultura a Catalunya així com subratllar quines haurien de ser les prioritats per les quals caldria començar a treballar.


Els resultats de les enquestes s'analitzaran i es faran públics en aquest portal i s'utilitzaran com a eix vertebrador dels temes centrals del debat sobre els programes culturals amb els representants de les principals formacions polítiques. 


A continuació trobareu l'enllaç de l'enquesta.

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia