Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Oberta la convocatòria per assistir com a professional a la Internationale Tanzmesse de Düsseldorf

DEPARTAMENT CULTURA 08 Juliol 2015

Düsseldorf acollirà la Fira Internacional de Dansa Contemporània Tanzmesse del 31 d'agost al 3 de setembre de 2016. El Departament de Cultura hi tindrà un estand i els professionals i empreses que vulguin assistir-hi sota el paraigua de l'estand 'Creative Catalonia' poden enviar propostes artístiques fins el 30 de setembre de 2015.

Per participar-hi cal, en primer lloc, contactar amb el Departament de Cultura i omplir el formulari per crear un compte al web de la Tanzmese. Tot seguit, i des del compte obert podreu fer arribar les propostes artístiques a la fira des de l'opció "Submit an artistic proposal". Les propostes artístiques podran modificar-se fins al dia 30 de setembre de 2015. El Departament de Cultura recorda que cal fer el pagament dels costos administratius o -en cas contrari- la inscripció serà invalidada.


Cada organització podrà enviar més d'una proposta artística, tot i que només se'n podrà escollir una per ser representada. Només seran acceptades les propostes enviades a través de la pàgina web de Tanzmesse. Cada proposta tramitada té el preu de 25 euros + IVA.


Abans de completar el procés, caldrà que l'organització enviï un vídeo de l'espectacle complet: no s'acceptaran vídeos en format DVD, sinó que s'haurà de copiar l'enllaç del vídeo a la pàgina web de la Tanzmesse. El vídeo haurà de poder-se descarregar des de formats compatibles amb VLC MediaPlayer. Caldrà adjuntar, també, una fitxa tècnica amb tots els requeriments necessaris per a dur a terme l'espectacle.


L'organització contactarà amb les propostes seleccionades i els artistes hauran de confirmar que tenen disponibilitat per actuar dins la Tanzmesse 2016 abans del 15 de gener de 2016. 

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia