Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Els 20 museus més visitats a Barcelona

AJUNTAMENT BCN 06 Juliol 2015

L'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona ha fet una enquesta a un miler de barcelonins majors de 16 anys, per preguntar quins eren els museus que havien visitat durant els 6 mesos previs a l'estudi.

El museu CaixaForum ha estat el més visitat en els darrers 6 mesos, segons l'enquesta elaborada per l'Ajuntament de Barcelona.

El CaixaForum, el MNAC, el MACBA, el Picasso i el CosmoCaixa són els cinc museus més visitats de la ciutat de Barcelona, segons l'enquesta de consum i hàbits culturals que ha fet l'Ajuntament de Barcelona. Els segueixen el Museu del Disseny, el Joan Miró, el Marítim, el CCCB, el museu de Ciències, el MUHBA, l'Egipci i el Palau Robert.


A la cua de museus menys visitats trobem les Galeries, l'Arts Santa Mònica, el Museu d'Història de Catalunya, el Museu de la Virreina, la Pedrera, el Museu de Cultures del Món, o -en darrera posició- un dels equipaments més nous, el Born Centre Cultural. 


Pel que fa a consum cultural, l'enquesta assenyala que els barcelonins han incrementat la seva dedicació i consum a les activitats culturals respecte l'any 2014. Per tant, l'estudi anuncia un retorn als valors i consum cultural propers a l'any 2013.


L'enquesta conclou que 7 de cada 10 barcelonins han anat al cinema, 6 de cada 10 han visitat una biblioteca, un museu o han assistit a una festa popular, i -finalment- 5 de cada 10 han anat a un concert o al teatre.


 


 


 


 


 

Font: Òmnibus Municipal Abril de 2015.

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia