Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Convocatòria per formar part de la Xarxa d'Experts de Cultura i Audiovisual de la Comissió Europea

UNIÓ EUROPEA 06 Juliol 2015

Fins el dia 14 de juliol es poden presentar sol·licituds per integrar-se en el grup de treball de la EENCA, la European Experts on Culture and Audiovisual.

Per tal d'analitzar qualitativament el sector audiovisual, la Comissió Europea vol crear una Xarxa d'Experts de Cultura i Audiovisuals (ENNCA, European Experts on Culture and Audiovisual). El termini per presentar sol·licituds acaba el dia 14 de juliol.


Quins són els reptes i obstacles del sector cultural i audiovisual? Com es podria millorar el suport al desenvolupament de les polítiques culturals i audiovisuals i promoure la presa de decisions basada en el coneixement i l’anàlisi? 


A partir de l'anàlisi de dades del sector a nivell europeu, s'arribaran a conclusions i el programarà un pla d'acció. Els elements analitzats seran la cultura com a eina per a la integració de la identitat europea, la diversitat cultural, l'economia creativa, la cultura vinculada a l'educació, la cultura en les relacions externes de la UE, la mobilitat dels artistes o el desenvoluopament de les audiències, l'economia del sector audiovisual, les polítiques audiovisuals i els mecanismes de finançament i l'impacte de les noves tecnologies en l'economia del sector, entre d'altres ítems. 


Els integrants de la EENCA faran d'assessors a la Comissió Europea, redactaran informes analítics o estudis, treball i comunicació amb la web de la EENCA i es reuniran amb la Comissió Europea. 


 


Més informació d'aquesta convocatòria

Font: Comissió Europea.

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia