Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Conclusions dels 4 #DebatsCultura a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

APGCC 08 Juny 2015

La pluralitat i la diversitat de les perspectives en els models de gestió i polítiques culturals han marcat la tònica dels quatre debats celebrats.

Amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig, l'APGCC ha impulsat debats sobre els programes culturals i enquestes a les ciutats de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida per conèixer les principals prioritats dels agents culturals i la ciutadania en matèria de cultura. En cada una de les enquestes els participants han seleccionat entre 17 línies d'acció aquelles que han considerat que són prioritàries, mencionant – també- aspectes positius i negatius de les polítiques culturals de les ciutats.


A partir de la informació extreta de les enquestes, s’han preparat els continguts dels debats a les ciutats protagonistes amb la participació de representants de les principals forces polítiques que han presentat candidatura. 


Els debats s’han celebrat durant el mes de maig, abans de les eleccions municipals. Barcelona ha estat la primera de les ciutats que ha acollit el debat cultural el dia 5 de maig. Tarragona ha celebrat el debat el dia 7 de maig. Tot seguit Lleida ha convocat els agents culturals i la ciutadania el dia 14 de maig i, finalment, Girona ha acollit el darrer debat el 19 de maig.


L'APGCC ha elaborat una crònica amb la voluntat de resumir i recollir les principals idees expressades en les enquestes i en els debats sobre els programes culturals.


Podeu consultar la crònica clicant al següent enllaç.

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia