Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

Oberta la convocatòria al programa Tandem Europe

08 Juny 2015

El termini per presentar sol·licituds acaba el dia 8 de juliol. A finals de juliol s'informarà als candidats seleccionats, que viatjaran a Milà (Itàlia) per participar al "Tandem Europe Partner Forum".

El programa Tandem Europe donarà suport a 30 gestors culturals pioners d’arreu dels 28 països membres de la Unió Europea per fer progressar el seu nivell estratègic i construir canals col·laboratius tàctics que incrementin la innovació social en matèria de cultura a Europa. El programa estimula el pensament estratègic en els processos de renovació d’organitzacions, ajuda a crear i mantenir els efectes culturals innovadors i, també, aposta per les solucions col·laboratives per als reptes contemporanis dins les nostres societats.


Durant un any, 30 organitzacions culturals i iniciatives creatives de 28 estats membres de la Unió Europea formaran 15 tàndems col·laboratius transfronterers. Durant el mes d’octubre de 2015, 50 gestors culturals o coordinadors de projectes creatius seran convidats a un fòrum de participants on els assistents podran constituir una col·laboració europea amb alguna altra organització candidaat al Tandem Europe. Un cop celebrat el Partner Forum, un jurat seleccionarà les 15 propostes de tàndem més prometedores per participar en la fase principal del programa.


Al llarg de l’any següent, els participants seleccionats realitzaran una estada de dues setmanes en la seva nova organització col·laborativa per tal de dissenyar, provar i realitzar les seves iniciatives pilot. Cada tàndem rebrà un modest finançament inicial per dur a terme la seva idea d’innovació cultural. Els resultats seran exposats localment en el marc d’una presentació pública organitzada per cada tàndem al final del programa.


Els gestors culturals i representants de cada una de les 30 organitzacions participants assistiran a les trobades del seu grup de tàndem al començament, a l’equador i al final del procés. Les trobades permeten un intercanvi mutu dins de l’experiència col·laborativa. L’equip del programa “Tandem Europe” i els professionals i experts que el conformen acompanyaran i orientaran les 15 col·laboracions pilot del programa des de la idea inicial fins a la seva materialització. El termini per presentar la candidatura al programa acaba el dia 8 de juliol.

Font: Tandem Europe

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia