Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

L'APGCC renova l'acord de col.laboració amb International House que ofereix descomptes per als socis de l'APGCC en l'estudi d'anglès i altres llengües estrangeres

APGCC 18 Setembre 2014

L’ús i el coneixement de l’anglès i altres llengües estrangeres és una necessitat creixent en el dia a dia dels professionals de la gestió cultural, a més de ser una habilitat cada cop més requerida a nivell laboral. És per això que l’APGCC ha renovat el conveni de col·laboració amb la xarxa d’escoles d’idiomes International House, amb l’objectiu de  facilitar la formació dels professionals en llengües estrangeres.


Els socis de l’APGCC gaudiran d’avantatges com ara la matrícula gratuïta als cursos d’anglès, francès i alemany i descomptes d’entre el 5 i el 10% en les quotes trimestrals de diferents programes de formació que ofereix International House. Els avantatges per a socis de l’APGCC són vàlids també per als seus familiars (parella i fills) i s’aplicaran a les escoles d’International House a Barcelona, Mataró, Sabadell, Terrassa i Tarragona. En trobareu més informació a l'arxiu adjunt.


Els avantatges per als socis i els seus familiars són els següents:  • Matrícula gratuïta per a nous alumnes i 5% de descompte sobre la quota trimestral dels cursos presencials d’anglès, francès i alemany.

  • 10% de descompte en els cursos d’anglès online.

  • 75 euros de descompte en estades lingüístiques a l’estranger (a partir de 12 anys).

  • 50 euros de descompte en colònies d’anglès a l’estiu (nens i nenes d’entre 6 i 17 anys).


Per a més informació sobre aquest i altres descomptes per als socis de l'APGCC consulteu l'apartat Serveis.

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia