Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

La Guia de bones pràctiques ara també en anglès i en euskera

APGCC 09 Maig 2013

En el marc de les jornades d'Interacció que se celebren del 8 al 10 de maig al Centre d'Estudis i Recursos Culturals, l'APGCC,presentarà la Guia de bones pràctiques de la gestió cultural i donarà a conèixer la traducció en anglès i en euskera del document.


La traducció a l'euskera ha estat fruit d'un acord de col.laboració entre EMUN i l'APGCC. La iniciativa ha estat impulsada per EMUN, una cooperativa que treballa per la normalització lingüística i el foment de la cultura al País Basc, al considerar el document com una eina excel.lent que podia esdevenir de gran utilitat per als professionals de la cultura del seu entorn.


La traducció en anglès, que ha estat reelaborada en alguns punts per adaptar els continguts en l'àmbit europeu, ha estat motivada per la bona acollida i centenars de consultes que ha tingut el document a nivell internacional i pretén donar a conèixer el document a professionals de la gestió cultural d'Europa. 


La Guia es va publicar per primera vegada en català el mes de juliol de 2011 i en castellà ,amb motiu de la presentació del document a Pública12, el mes de gener de 2012. D'ençà de la seva publicació el document ha rebut més de 6000 consultes.


Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Descarrega l'arxiu adjunt

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Notícies relacionades

APGCC

L'APGCC publica la Guia de Bones Pràctiques de la Gestió Cultural

18 Juliol 2011 -

Ja es pot consultar la Guia de Bones Pràctiques de...

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia