Notícies

Tota l'actualitat del món de la gestió cultural

« tornar a notícies

El Servei Públic d'Ocupació Estatal reconeix l'epígraf gestor cultural

APGCC 27 Juny 2012 3 comentaris

El reconeixement de la professió ha estat una de les defenses històriques de l'APGCC així com de la Federació Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales (FEAGC) que en els darrers anys ha estat treballant intensament pel reconeixement de l'epígraf "gestor cultural" a nivell estatal i en els serveis d'ocupació.


Avui hem rebut la confirmació oficial des de la FEAGC que els Serveis Públics d'Ocupació que participen en el Grup de seguiment de les Taules del Sistema d'Informació del Serveis Públics d'Ocupació (SISPE), han acordat incloure en la Classificació Ocupacional SISPE 2011 (CO- SISPE 2011) la professió "Gestor Cultural".


El grup primari de 4 dígits (epígraf de la CNO-11 de l'Institut Nacional d'Estadística) en el que s'inclourà l'ocupació és el 3713. Es preveu l'assignació del codi complet de vuit dígits properament. 

3 Comentaris

1

APGCC

cambrils

2012-10-30 09:53:05

Hola Abigail,

Les gestions relacionades amb l'epígraf s'han portat des de la FEAGC (Federación Estatal de Asociaciones Culturales) i alguns dels temes que preguntes els hem de confirmar amb la comissió de la FEAGC que es va ocupar d'aquestes gestions. De seguida que ens facilitin aquesta informació te n'informarem.
APGCC

2

Abigail

2012-10-27 11:54:30

Hola de nou, he vist que l'epígraf 3713 correspon amb "Profesionales de apoyo al trabajo y a la educación social". No entenc massa bé perquè s'ha triat aquest...algú m'ho podria explicar?

No hagués estat més copnvenient aquest altre: "373 Técnicos y profesionales de apoyo de actividades culturales, artísticas y culinarias"?

Amb qui puc contactar per parlar d'aquest tema?

Gràcies per avançat.

Abigail

3

Abigail

2012-10-27 11:43:18

Bon dia,
Això ja és definitiu? Vull dir, ja ens podem donar d'alta en l'epígraf 3713 de la CNO-11 de l'Institut Nacional d'Estadística?

Gràcies per la vostra resposta.

Abigail

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador de notícies

Per paraula

Per data

Per tipus de notícia