Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

06

FiraTàrrega 2018 se celebrarà del 6 al 9 de setembre-Descomptes per als socis/es de l'APGCC en les acreditacions professionals

FIRA 06 Setembre 2018 al 09 Setembre 2018

La Compagnie Lucamoros inaugurarà la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega amb 'La Tortue de Gauguin', un espectacle poètic i visual que es podrà veure al parc de Sant Eloi.

Del 6 al 9 de setembre torna la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega 2018. Enguany, l'eix temàtic de la programació se centra en rellegir l'espai públic contemporani girant la mirada en el passat immediat (per entendre el present) i en el present (per encarar el futur).


Durant aquests 3 dies, més de 50 espectacles provinents de 8 països on destaquen 30 estrenes a l'Estat espanyol passaran per Tàrrega. 


El conjunt de la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils. En aquesta edició, FiraTàrrega acompanya 12 produccions a través del seu Programa de Suport a la Creació, un 24% del total de la programació.


En aquesta edició se celebra el carrer fent un homenatge als clàssics contemporanis i al codi teatral a l’espai públic, amb noms com la companyia Adhok, que estrenarà a l’Estat espanyol la seva trilogia d’espectacles que reflexionen sobre la joventut i la vellesa (Issue de Secours, L’envol i Le Nid) , o Joan Català, que presentarà en aquesta edició 5.102 m/s un treball en procés que es convertirà una peça de carrer i una altra de de sala a partir de 2019, entre moltes d'altres propostes interessants.


En el marc de celebració del moment present, destaquen les propostes de Les Impuxibles, amb el seu primer espectacle de carrer Painball, o l'espectacle que fan Toti Toronell i Pere Hosta (Slow Olou) amb Escargots on fusionen els seus universos creatius. I pel que fa a posar la vista en el futur, s'han programat propostes com la de Silere, formada per exalumnes del Màster de Creació de FiraTàrrega, o la del Colectivo Ameno que presentarà Saunterer una performance itinerant que es pregunta sobre la possibilitat de fugir d’un món homogeni en què la realitat es confon amb el capitalisme, entre d'altres espectacles de gran valor i innovadors.


D’altra banda, FiraTàrrega continua la col·laboració amb la Mostra d’Igualada - Fira de Teatre Infantil i Juvenil i l’Associació de Teatre per a tots els públics per a oferir un programa de visualització i internacionalització d’espectacles familiars catalans que renoven el paradigma de les arts escèniques per a nenes i nens en base a la qualitat, la innovació, la pluralitat temàtica i els nous formats escènics.


Enguany FiraTàrrega ha convidat 16 espectacles internacionals, d’entre els quals en destaquen les propostes mexicanes i xilenes.


Podeu consultar la programació, aquí.


 


Gràcies a un acord de col.laboració entre FiraTàrrega i l'APGCC, els membres de l'APGCC poden gaudir d'un descompte del 50% en l'acreditació professional a Tàrrega. Per beneficiar-se del descompte, cal que seleccioneu l'acrònim de l'APGCC al desplegable "Associació" en el moment de fer el tràmit de l'acreditació. Podeu formalitzar la inscripció com a socis de l'APGCC a través del formulari de professionals de la Fira Tàrrega. Per a qualsevol dubte o més informació sobre com aconseguir els descomptes contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC; apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27Organitza:

FiraTàrrega

Horari: Consulteu-ne la programació.

Lloc: Diversos espais. Feu un cop d'ull a la programació

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte