Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

04

21a Fira Mediterrània de Manresa/ Descomptes per a socis/es de l'APGCC

FIRA 04 Octubre 2018 al 07 Octubre 2018

Del 4 al 7 d'octubre tindrà lloc la 21a edició de la Fira Mediterrània de Manresa. Els socis/es de l'APGCC tenen un 50% de descompte en l'acreditació professional. L'acreditació permet l'accés a la Llotja professional i a les activitats professionals (jornades, presentacions, reunions ràpides), a tots els espectacles de pagament prèvia reserva i al llistat d'acreditats.

La 21a Fira Mediterrània de Manresa tindrà com a fil conductor temàtic: la relació entre els rituals i la creació artística. La Seu de Manresa serà centre neuràlgic d’aquesta edició i acollirà la inauguració amb els bascos Kukai Dantza i Sharon Fridman i l’obra Erritu (ritual).


Amb cinc projectes en residència artística, la Fira connectarà més que mai la tradició amb altres escenes: el circ, la dansa, el jazz o la performance.


A més, la Fira Mediterrània dedicarà el Focus d’enguany al patrimoni immaterial de les Illes Balears.


La Fira d’enguany presentarà un bon nombre de propostes que incideixen en la idea del ritual col·lectiu, la comunitat i la fusió artística. Des de la inauguració, amb l’espectacle Erritu de Kukai Dantza sobre els rituals de pas, fins a la performance col·lectiva d’Ada Vilaró sobre l’arrel i el desarrelament, passant per la proposta de la coreògrafa Eva Yerbabuena, que tendeix ponts entre les tradicions flamenca i japonesa, o la recerca del bailaor Juan Carlos Lérida, que el portarà a captar l’espiritualitat dels oficis en un taller mecànic de Manresa, entre moltes altres.


Jordi Savall i Carlos Núñez, Eva Yerbabuena, Kepa Junkera, Ji Hue Chung, Juan Carlos Lérida, Bombino, Ada Vilaró, Jim Black & Vox Bigerri, Chano Domínguez i Paolo Fresu són alguns dels artistes destacables d’aquesta edició.


Podeu consultar-ne la programació, aquí.


Els socis de l'APGCC compten amb un 50% de descompte en l'acreditació per a professionals de la Fira. Aquest descompte també s'aplicarà sobre la tarifa reduïda, que es pot formalitzar fins el 31 de juliol. Podeu tramitar la inscripció com a socis de l'APGCC a través del formulari d'acreditacions professionals. Per a qualsevol dubte o més informació contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC; apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27.

Organitza:

Fira Mediterrània de Manresa.

Horari: Consulteu-ne el programa.

Lloc: Manresa (consulteu els diversos espais dins del programa).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte