Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

12

1a trobada de gestors/es culturals a les comarques gironines

TROBADA PROFESSIONAL     [APGCC] 12 Juliol 2018

Les sòcies i socis de les comarques gironines tindran l'oportunitat de conversar i intercanviar experiències en la 1a trobada de les persones sòcies de l'APGCC en terres gironines. Serà el dijous 12 de juliol a Arbúcies. L'acte és obert al públic general.

La primera trobada de persones sòcies de l'APGCC en terres gironines consistirà en una visita al Castell de Montsoriu i un sopar cultural, on les persones sòcies de l'APGCC podran trobar-se i conversar, convidant altres persones que tinguin relació amb el món de la cultura. Per tant, l'acte és obert al públic general.


La trobada tindrà lloc a les 17.30h al Coll del Castellar (aparcament del castell de Montsoriu). Hi ha la possibilitat de pujar a peu o en cotxe. A les 18h tindrà lloc la visita guiada a Montsoriu, castell gòtic de Catalunya.Foto: Ricard Vaqué.


Definit en el segle XIII per Bernat Desclot, com "un dels bells e nobles del món", actualment la visita a Montsoriu ens permet evocar com era la vida en un dels grans castells de l'edat mitjana. Considerat com una de les grans fortaleses de la Mediterrània, Montsoriu ens mostra l'estructura de la que fou gran residència palau dels vescomtes de Cabrera.Un cop feta la visita, tindrà lloc el sopar cultural a les 20.30h (restaurant pendent de confirmar). 


El preu de la trobada amb sopar cultural i visita guiada inclosos és de 30€.

Organitza:

APGCC / Comissió de territori de Girona (Mònica Aymerich i Sandra Mateu)

Horari: De 17.30h a 22:30h

Lloc: Arbúcies, Castell de Montsoriu.

Preu socis: 30 €

Preu no socis: 30 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte