Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

16

MUTARE, cultura i transformació social

JORNADES 16 Maig 2018

MUTARE és una jornada per reflexionar sobre el poder transformador dels projectes culturals que tindrà lloc el 16 de maig, en el marc de l'entrega del premi Lluís Carulla d'emprenedoria cultural, a l'Antiga Fàbrica Damm.

La jornada MUTARE tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Damm de 9 a 15h el proper 16 de maig.  Hi haurà una taula rodona amb creadors/es i experts/es en cultura digital, educació i sector social; una conferència de Pilar Velilla, de l'alcaldia de Medellín (Colòmbia), que parlarà de la transformació de la ciutat: de l'estigma de la violència al pas cap a la Medellín, com a ciutat cultural. També, xerrades inspiradores sobre el poder transformador de la cultura en els àmbits de l’educació, l’emprenedoria i el desenvolupament comunitari. Tot plegat culminarà amb la redacció d'un dècaleg sobre els elements que hauria de tenir un projecte cultural per poder ser considerat transformador de l'àmbit social.


Consulta el programa complet, aquí. 


Fes clic a l'enllaç per inscriure-t'hi!

Organitza:

Fundació Carulla.

Horari: De 9 a 15h.

Lloc: Antiga Fàbrica Damm (carrer Rosselló, 515 de Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte