Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

15

Curs de comunicació cultural a La Bonne/ Descomptes per als socis/es de l'APGCC

CURS 15 Juny 2018 al 07 Juliol 2018

La Bonne organitza una reedició del curs de comunicació cultural impartit per L'Ana Sánchez, del 15 de juny al 7 de juliol de 2018.

Aquest curs proporciona una caixa d’eines amb què afrontar, a nivell creatiu i pràctic, el repte de difondre un projecte o producte cultural. A partir de la definició d'un pla de comunicació i de l'anàlisi de casos d'èxit i fracàs, es perfilaran les millors estratègies per arribar a la nostra comunitat, ja sigui amb el llançament d’un llibre, l’estrena d’una pel·lícula o la presentació del cartell d’un festival. Exemples de marketing "de guerrilla" demostren com fer-se notar amb un pressupost ajustat. El curs està adreçat a gestors i gestores culturals i creadores i creadors amb un nivell d’expertesa bàsic.


La formació corre a càrrec d'Ana Sánchez, periodista i coordinadora de l’agència de comunicació cultural Comedia.


Ha desenvolupat la seva carrera professional en el camp del disseny i l’execució de campanyes de premsa i comunicació. Actualment és responsable, entre d’altres projectes, dels Premis Gaudí. Al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb institucions públiques com el CCCB, el Museu d’Història de Catalunya i Memorial Democràtic, així com amb editorials, productores de cinema i festivals de diferent tipus. Ha estat tutora del Màster en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona.


Programa:  • ON ÉS EL MEU PÚBLIC? Estudis d'audiència, anàlisi del nostre entorn, dels mercats culturals i dels hàbits de consum.

  • EL PLA DE COMUNICACIÓ. La campanya de premsa, de marketing i de publicitat, les relacions públiques i la difusió al carrer.

  • ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ. Estructura de les redaccions, selecció de temes i rutines periodístiques.

  • LA DOCUMENTACIÓ. El nostre relat. La redacció del contingut, el disseny i l'enviament.

  • LES EINES AUDIOVISUALS. El tràiler, el teaser, l'espot, el making of, el reel i l'E.P.K.

  • LES XARXES SOCIALS. Com optimitzem el posicionament en el nostre entorn digital? Amb continguts de qualitat i accions de marketing.


Us hi podeu inscriure, aquí.

Els socis/es de l'APGCC tenen un 20% de descompte en la inscripció del curs. Per gaudir del descompte, poseu-vos en contacte amb la secretaria tècnica escrivint un correu a: apgcc@gestorcultural.org

Organitza:

La Bonne. Centre de Cultura de dones Francesca Bonnemaison.

Horari: Divendres de 16h a 20h i dissabte de 10h a 14h.

Lloc: La Bonne (Carrer de Sant Pere Més Baix, 7, 08003 Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte