Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

12

29a Mostra d'Igualada/ Descomptes per a socis/es de l'APGCC!

FIRA 12 Abril 2018 al 15 Abril 2018

Els socis de l'APGCC gaudiran del 50% de descomptes en acreditacions professionals d'entitats per assistir a La 29a edició de La Mostra d'Igualada.

Del 12 al 15 d'abril tindrà lloc la 29a Mostra d'Igualada, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. La Mostra d'Igualada és un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 36.000 espectadors i 700 professionals. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger.


Aquí en podeu consultar la programació i aquí les activitats professionals.


Els socis de l'APGCC gaudeixen del 50% de descompte en l'acreditació professional d'entitats per assistir a La Mostra d'Igualada. Per aconseguir el codi de descompte, heu d'indicar el vostre número de persona associada. Si teniu dubtes, podeu contactar amb la secretaria tècnica escrivint un correu a: apgcc@gestorcultural.orgHorari: Consulteu programa.

Lloc: Dr. Joan Mercader, s/n
(Museu de la Pell d'Igualada)
08700 Igualada(BCN).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte