Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

01

Escenari de dones

JORNADES 01 Març 2018

El dia 1 de març tindrà lloc la 1a edició de la jornada 'Escenari de dones', sobre la situació de la dona en el món de la cultura. S'hi oferiran tallers i conferències.

El dia 1 de març  tindrà lloc la jornada Escenari de dones, que servirà per reflexionar sobre gènere i cultura, amb la participació d'Anna Villarroya, investigadora sobre cultura i gènere; M. Àngels Cabré, directora de l'Observatori Cultural de Gènere; Carmen Zapata, presidenta de MIM (Associació de Dones en la Indústria Musical); Ione Hermosa, gerent de La Central del Circ; Clàudia Rius, periodista cultural, la poeta Aina Torres, i Marta Vergonyós, artista multidisciplinar i directora de La Bonne.


La jornada tindrà lloc a l'Aula Magna de l'edifici 690 de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB, de 9:30 a 17:30h, i inclourà tallers i conferències. Aquí en podeu consultar el programa i inscripcions.

Organitza:

Universitat de Barcelona (Màster de Gestió Cultural de la UB) + Unitat d'Igualtat.

Horari: De 9:30h a 17:30h.

Lloc: Aula Magna de l'edifici 690 de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte