Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

19

XV Curs avançat internacional de gerència cultural, Madrid 2018

CURS 19 Març 2018 al 25 Març 2018

La FEAGC col·labora en l'organització d'aquesta formació, del 19 al 25 de març a Madrid, que portarà per títol: "Patrimoni Cultural i Natural d'Iberoamèrica. Connexions amb Europa + Perspectives". Els socis/es de l'APGCC tenen un 50% de descompte en el preu de la inscripció.

El XV Curs Avanzçat Internacional de Gerència Cultural (CAIGC) se celebrarà del 19 al 25 de març a Madrid i tindrà com a tema central d'estudi el patrimoni cultural i natural d'Iberoamèrica, les connexions amb Europa i les perspectives que se'n deriven. Enguany es reconeixerà la tasca del gestor cultural Antonio López Ortega, procedent de Veneçuela.


A través de taules rodones, conferències, trobades amb especialistes i experts en gestió cultural i patrimonial, visites professionals a equipaments culturals i ciutats històriques declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el XV curs aprofundirà en els reptes que ha d'encarar el patrimoni cultural i la seva gestió.


Podeu consultar el programa del curs i tramitar les vostres inscripcions, aquí.


Els socis/es de l'APGCC tenen un 50% de descompte en el preu de la inscripció professional, per formar part de la FEAGC.

Organitza:

Comitè Veneçolà per la Conservació del Patrimoni Industrial (CVCPI) | TICCIH Venezuela, i la col·laboració de la FEAGC, la Federació Espanyola d'Associacions de la Gestió Cultural.

Arxiu adjunt:

Horari: Consulteu programa.

Lloc: Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Madrid (UPM)
Av. Juan de Herrera, 4
28040 Madrid

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte