Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

GEN

25

PÚBLICA 18, trobada internacional de gestors/es culturals a Madrid/Descomptes per als associats de l'APGCC

JORNADA 25 Gener 2018

El 25 de gener Madrid acollirà la trobada internacional de professionals de la gestió cultural. Els socis/es de l'APGCC tenen un 50% de descompte en el preu de la inscripció. També hi ha un 30% de descompte en la compra dels bitllets amb Renfe.

La 8a edició de PÚBLICA tindrà lloc el 25 de gener al Cercle de Belles Arts de Madrid. La jornada serveix com a motor per a l'intercanvi d'experiències per a tots els professionals de la cultura.  


Presentacions, debats, tallers, assessorament, networking en un programa internacional amb més de 60 activitats, amb 10 països convidats i la participació de més de 700 professionals, on destaca l'activitat de 10 x10 projectes d'innovació en cultura.


Aquí en podeu consultar el programa i en aquest enllaç podeu tramitar les  inscripcions.


Els socis/es de l’APGCC poden gaudir del preu amb descompte com a entitat membre de la FEAGC (Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales) inserint un codi que l'APGCC proporcionarà als interessats/des. Per formalitzar la inscripció cal que seleccioneu l'opció 'Tipus d'inscripció: Màster/AEF/FEAGC/ Aturats' i que completeu la informació sol·licitada. Tot seguit us demanarà el codi de l'APGCC i finalment caldrà que seleccioneu l'opció 'Aplicar Cupó' i se us aplicarà el descompte corresponent al preu. Per obtenir el descompte en la inscripció sol·liciteu el codi a: apgcc@gestorcultural.org.   


També hi ha un 30% de descompte en la compra dels bitllets amb Renfe. 


 Organitza:

Fundación Contemporánea.

Horari: De 9h a 19h.

Lloc: Madrid, Círculo de Bellas Artes (Calle de Alcalá, 42, 28014 Madrid).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte