Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

GEN

16

Sessió de treball per presentar els resultats del pla estratègic

PRESENTACIÓ     [APGCC] 16 Gener 2018

Us convoquem a assistir a la sessió de treball sobre les conclusions del pla estratègic i poder recollir les vostres opinions i propostes. Tindrà lloc el dimarts 16 de gener a les 18h al CERC (Aula Plató).

Des del setembre de 2016, l'APGCC ha estat immersa en un procés de redefinició de l'associació. Ha estat un treball dens i molt interessant que finalment ha donat els seus fruits. Després d'un any de reunions, de recerca i de debat intern, ja #tenimunpla i podeu consultar el document resultant del procés del pla estratègic.

Aquest procés de redefinició estratègica s'ha realitzat amb un equip de treball format per: una consultora externa, membres de la Junta Directiva de l'APGCC, professionals, socis i sòcies de l'APGCC, l'equip de l'oficina tècnica i tots els socis i sòcies que d'una forma més directa o indirecta hi heu col·laborat. Volem agrair-vos aquest esforç, ja que heu estat tots i totes vosaltres que ens heu ajudat a redefinir l'associació en un moment clau.


Per fer una valoració plural hem realitzat més de 50 entrevistes a professionals del sector per a treballar la percepció externa de l'APGCC i hem recollit l'opinió del 50% de la base social, aconseguint que 330 socis i sòcies contestéssiu l'enquesta i aportéssiu la vostra opinió. 


Serà, doncs, un plaer compartir amb els socis i sòcies de l'APGCC les conclusions del pla estratègic i poder contrastar-les amb vosaltres.


Animem, doncs, a les persones associades a llegir detingudament el document del pla estratègic i a venir a una sessió oberta de treball el Dimarts 16 de gener a les 18h a l'Aula Plató del CERC, on presentarem els resultats del pla estratègic i on recollirem les vostres propostes i opinions.

En el cas de que vulgueu participar d'aquesta trobada, confirmeu a l'oficina la vostra assistència o bé ompliu el formulari.

Organitza:

APGCC.

Horari: De 18h a 20h.

Lloc: Aula Plató del CERC

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte