Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

DES

11

Places exhaurides! Dilluns 11 de desembre. Què és un CRM i com aplicar-lo a la nostra organització cultural?

CURS     [APGCC] 11 Desembre 2017

Impartit per Alba Espejo, el curs donarà algunes claus per entendre què és el Customer Relationship Management i com aplicar-lo.

Sovint el dia a dia ens fa treballar de manera improvisada i no som conscients que el veritable actiu de les organitzacions no és exclusivament el seu contingut, sinó el coneixement que tenim dels nostres usuaris a través de les bases de dades.


 Els canvis tecnològics i dels hàbits de consum dels darrers anys ens porten a incorporar canvis en la gestió del nostre públic i en la definició de les polítiques de màrqueting.


Treballem amb usuaris i públic amb diferents necessitats especials, els coneixem, parlem amb ells per telèfon, desem els correus electrònics que ens hem enviat, etc. Però, si no treballem amb un CRM (Customer Relationship Management) o sistema de gestió de la relació amb els clients, no tenim tota la informació ubicada en un mateix espai on podem accedir per fer-ne seguiment.


 El CRM és una eina clau de gestió del dia a dia per a la nostra organització cultural. Ens permet segmentar, per públic objectiu, la nostra base de clients, i gestionar correctament la informació de què disposem. Podem treballar molt més les accions de màrqueting: accions de fidelització, llançament de promocions, programar campanyes de màrqueting, etc.


Continguts de la sessió  • El CRM: gestió de la relació amb el públic

  • La base de dades dd'usuaris i usuàries, els beneficis de la segmentació.

  • Estratègies partint del màrqueting relacional.

  • Com facilita l’organització de les accions de màrqueting.

  • Eines online disponibles: CRM de pagament i gratuït.

  • Anàlisi de resultats.


Aquest curs, t’orientarà sobre les eines de gestió de CRM disponibles en el mercat i et permetrà millorar la gestió de les base de dades de la teva organització, per tal de fer un seguiment dels teu públic i  millorar-ne la fidelització. Es tractaran temes  com: gestió de base de dades, la sincronització,  el màrqueting relacional, les eines disponibles per a una bona estratègia de CRM i l’anàlisi de resultats.


Docent:


Alba Espejo és Graduada en Turisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster Universitari en Gestió Cultural, Especialització en Turisme Cultural per les Universitats UOC-UdG-UIB. Especialitzada en Màrqueting Digital Turístic, és professora de Wordpress per a la creació de llocs Webs corporatius. En l'actualitat és consultora i responsable de Formació i operativa en el 3iSIC, Institut Internacional d'Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixment.


També és la responsable de la coordinació operativa i acadèmica del programa Màster Màrqueting, Comerç i Distribució de l'Escola de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona on ha estat responsable de captació, atenció d'alumnes i gestió de CRM, atenció i coordinació al docent, resolució de conflictes, tutories on-line (Moodle), organització i planificació de tribunals de tesis, així com tutorització i docència en el Màster en Direcció i Gestió d'Empreses. Docnet i formadora en Màrqueting Digital dins del Programa de Garantia Juvenil, Cambres de Comerç. Professora i tutora de projectes en el Màster E-tourism-CETT, de la Universitat de Barcelona.

Organitza:

APGCC

Horari: De 15:30h a 20:30h.

Lloc: Aula d'informàtica de la Universitat Blanquerna (Plaça Joan Coromines, 08001, Barcelona).

Preu socis: 15 €

Preu socis: 6 € (Socis que es troben en situació d'atur.)

Preu no socis: 30 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions, o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o treballadors de la mateixa. 25 €

Descomptes: Persones en situació d'atur que no són membres de l'APGCC. 20 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte