Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

28

Places esgotades! Construcció d'indicadors i metodologies d'avaluació: aprofundiment

CURS     [APGCC] 28 Novembre 2017 al 28 Setembre 2017

L'APGCC organitza un monogràfic de dos cursos dedicats a l'avaluació de projectes culturals. El primer serà un curs introductori i el segon un d'aprofundiment. El curs d'aprofundiment tindrà lloc el dia 28 de novembre. Per assistir al curs d'aprofundiment no cal haver realitzat el curs introductori.

Una bona avaluació de projectes ens ajudarà a potenciar els punts forts del projecte i a esmenar mancances. Aquest és el segon dels dos cursos que l'APGCC ha organitzat sobre avaluació de projectes culturals. Per accedir a aquest segon curs d'aprofundiment no cal haver assistit al curs introductori.


L'avaluació de projectes és una requisit de rigurositat i compromís de tota iniciativa cultural. L'avaluació ens obliga a aturar-nos i generar la reflexió i els aprenentatges necessaris que permeten reconèixer, valorar i potenciar aquells aspectes del projecte que funcionen bé i detectar aquells aspectes millorables en un procés d'aprenentatge continu dels equips que els desenvolupen amb la població, artistes i altres actors involucrats.


Tant el primer curs introductori com el segon de profundització, combinarà aspectes teòrics i pràctics sobre l'avaluació de projectes, la construcció d'indicadors  i les eines necessàries per a la seva aplicació en diferents contextos i tipus de projectes.


 


Temari del curs d'aprofundiment:  1. Diagnòstic i construcció de línia base

  2. Definició d'objectius i creació d'indicadors de procés, resultats i impacte

  3. Eines per la relació d'indicadors i processos de reflexió i valoració.

  4. Metodologies d'avaluació

  5. Casos pràctics


Docent:
Begoña Arretxe Irigoyen és consultora, formadora i avaluadora independent; ha estat coordinadora del Área de Proyectos Especiales de la Dirección General de Vinculación de la Universidad Veracruzana (Xalapa, Mèxic), Coordinadora del Área de Planeación, Monitoreo, Evaluación y Procuración de Fondos del Centro de Derechos Humanos Fray Bartolomé de las Casas (Chiapas, Mèxic) i coordinadora del Departament de Projectes Socioculturals de Trànsit Projectes SL. Com a docent dona classes al Màster en Gestió d'Empreses Culturals de la Universitat de Barcelona així com a diferents cursos de Disseny, gestió i avaluació de projectes culturals en diferents ciutats d'Espanya, Colombia, Perú, Bolivia, Guatemala i Mèxic.  Organitza:

APGCC

Horari: De 16h a 20h.

Lloc: CERC, Centre d'Estudis i Recursos Culturals (c/ Montalegre, 7-08001 Barcelona).
Plató del CERC.

Preu socis: 15 €

Preu no socis: 30 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions, o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o treballadors de la mateixa. 25 €

Descomptes: 30% de descompte per a col.legiats del CEESC 21 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte