Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

14

Places esgotades! Introducció a l'avaluació de projectes culturals

CURS     [APGCC] 14 Novembre 2017

L'APGCC organitza un monogràfic de dos cursos dedicats a l'avaluació de projectes culturals. El primer serà un curs introductori i el segon un d'aprofundiment. El curs d'Introducció a l'avaluació de projectes culturals tindrà lloc el dia 14 de novembre al Plató del CERC i el d'aprofundiment el dia 21 de novembre. Per assistir al curs d'aprofundiment no cal haver realitzat el curs introductori.

L'avaluació de projectes és una requisit de rigurositat i compromís de tota iniciativa cultural. L'avaluació ens obliga a aturar-nos i generar la reflexió i els aprenentatges necessaris que permeten reconèixer, valorar i potenciar aquells aspectes del projecte que funcionen bé i detectar aquells aspectes millorables en un procés d'aprenentatge continu dels equips que els desenvolupen amb la població, artistes i altres actors involucrats.


Tant el primer curs introductori com el segon de profundització, combinarà aspectes teòrics i pràctics sobre l'avaluació de projectes, la construcció d'indicadors  i les eines necessàries per a la seva aplicació en diferents contextos i tipus de projectes.


Temari del curs d'Introducció:  1. L'avaluació de projectes culturals

  2. Avaluació prèvia, avaluació de procés i avaluació final

  3. Pertinència, eficàcia, eficiència, viabilitat i impacte.

  4. El disseny de l'avaluació

  5. Els Indicadors d'avaluació

  6. Casos pràcticsDocent:


Begoña Arretxe Irigoyen és consultora, formadora i avaluadora independent; ha estat coordinadora del Área de Proyectos Especiales de la Dirección General de Vinculación de la Universidad Veracruzana (Xalapa, Mèxic), Coordinadora del Área de Planeación, Monitoreo, Evaluación y Procuración de Fondos del Centro de Derechos Humanos Fray Bartolomé de las Casas (Chiapas, Mèxic) i coordinadora del Departament de Projectes Socioculturals de Trànsit Projectes SL. Com a docent dona classes al Màster en Gestió d'Empreses Culturals de la Universitat de Barcelona així com a diferents cursos de Disseny, gestió i avaluació de projectes culturals en diferents ciutats d'Espanya, Colombia, Perú, Bolivia, Guatemala i Mèxic.  
Organitza:

APGCC.

Horari: De 16h a 20h.

Lloc: CERC, Centre d'Estudis i Recursos Culturals (c/ Montalegre, 7-08001 Barcelona).
Plató del CERC.

Preu socis: 15 €

Preu socis: 6 € (Socis que es troben en situació d'atur.)

Preu no socis: 30 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions, o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o treballadors de la mateixa. 25 €

Descomptes: Persones en situació d'atur que no són membres de l'APGCC 20 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte