Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

28

IV Jornada de mediació artística: la dansa com a eina d'intervenció social

JORNADA 28 Setembre 2017

Partint de l'experiència prèvia realitzada amb el circ social, enguany es proposa una jornada per donar a conèixer els projectes de dansa que treballen la dansa com a eina d'intervenció social.

La dansa amb impacte social contribueix a estimular la creativitat i promoure les aptituds socials mitjançant l’ensenyament, l’aprenentatge i el gaudi de la dansa i el moviment, tenint com a principal receptor persones o col·lectius en situació de risc social, entès aquest com una vulnerabilitat que dificulta l’encaix en la societat.


La jornada es proposa presentar aquells projectes al quals poques vegades es dona veu, però que són importants i incideixen de forma positiva tant en les persones o grups als quals es dirigeixen com en la ciutadania en general. S’hi inclourà una mirada completa als projectes de dansa social que actualment s’estan duent a terme a Catalunya i es presentaran alguns d’aquests projectes que explicaran les peculiaritats de la seva proposta.


Aquí podeu consultar el programa complet


Per a més informació i inscripcions, visiteu aquest enllaç. 

Organitza:

CoNCA, Apdc, la Generalitat de Catalunya i Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de La Caldera de Les Corts.

Horari: De 9h a 14h.

Lloc: La Caldera de Les Corts (carrer d'Eugeni d'Ors 12, 08028, Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte