Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

13

Jornada professional per a tècnics municipals i programadors de música en viu, al MM.VV

JORNADA 13 Setembre 2017 al 14 Setembre 2017

El Mercat de Música Viva de Vic organitza una jornada professional els dies 13 i 14.

El 29è Mercat de Música Viva de Vic organitza una jornada professional per a tècnics municipals i programadors de música en viu. L'objectiu de la jornada és fomentar la contractació de la música en vium arribant a programadors de festivals i equipaments públics i privats de tot l’Estat.


La jornada s'iniciarà el dia 13 de setembre a les 10 del matí, a l'Atlàntida de Vic. En acabar la jornada, tots els participants seran convidats al còctel de benvinguda del MV i a tots els concerts programats per aquell vespre.Els cinc grups musicals que formen part de la jornada professional del dia 13 van ser seleccionats pels tècnics municipals de Catalunya que varen assistir al Fòrum SPEEM del dia 18 de maig. Els grups que actuaran durant aquesta jornada són: 
-    Matthew McDaid
-    Gemma Humet
-    Gemma Abrié i M. Angel Cordero
-    Pachawa Sound
-    Eva Project

La jornada prosseguirà el dia 14 de setembre, de 10.30h a 13.30h. Els participants de la jornada escoltaran una tria de grups realitzada pels socis d’ACCES i de La Red de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública. 
Aquesta jornada, que també se celebrarà a l’Atlàntida, oferirà showcases de tres grups i 8 pitchings d’empreses.  El grups seleccionats són:
-    La Canalla.
-    Morgan.
-    Jerez Texas.

Els professionals acreditats al Mercat de Música Viva de Vic 2017 tenen accés a les dues jornades, així com accés gratuït a tots els concerts de pagament, accés gratuït a l’àrea professional i documentació detallada de tots els grups participants a les Jornades.

Podeu consultar altres jornades professionals del MM.VV, aquí.


Gràcies a un conveni signat per MMVV i l'APGCC, els socis podran gaudir d'un 50% de descompte en el preu de les acreditacions professionals. Per acreditar-vos caldrà que accediu a l'àrea professional i cliqueu sobre "Acreditacions" al menú de l'esquerra. Havent introduït la vostra contrasenya i havent omplert el formulari només us caldrà inserir el codi de descompte. Per a més informació sobre com obtenir el descompte contacteu amb l'APGCC: apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27


Organitza:

Mercat de Música Viva de Vic, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Horari: De les 10.30h a les 19h.

Lloc: L' Atlàntida de Vic.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte