Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

07

FiraTàrrega 2017 se celebrarà del 7 a l'10 de setembre-Descomptes per als socis de l'APGCC en les acreditacions professionals

FIRA 07 Setembre 2017 al 10 Setembre 2017

L'acció comunitària urGENTestimar d'Ada Vilaró i Josep Perelló serà l'encarregada d'obrir aquesta edició. Aquesta peça, que pretén diluir les fronteres des de l'art i la ciència, tindrà una durada de 40 hores.

FiraTàrrega 2017 tindrà lloc del 7 al 10 de setembre. Una nova edició que tindrà com a lema la participació, seguint el trienni que subratlla els actius de les arts de carrer contemporànies, que va començar la passada edició amb la interculturalitat i que acabarà l'any vinent amb l'espai públic. Enguany presenta 54 projectes, provinents de 8 països, on hi destaquen 21 estrenes. 


En aquesta edició, el programa de la Fira s'estructura en 5 seccions: Participa, ja que la participació de la comunitat d'espectadors és el component nuclear de FiraTàrrega 2017; Reclama, produccions que plantegen mirades, temes o debats tan necessaris com d'actualitat; Actua, propostes on l'espectador actiu tria i esdevé part de l'espectacle, amb l'experiència situada al centre de la creació escènica; Celebra, arts escèniques per a ser saltades, ballades, rigudes i cantades; i Juga, la Fira més lúdica, oberta a la descoberta de tallers, jocs i instal·lacions.


FiraTàrrega va molt més enllà de l'exhibició teatral i treballa per esdevenir un hub professional de primer nivell, propiciant un ecosistema professional, que contribueix a generar mercat i sinergies i posiciona el sector de les arts escèniques.


Dins de les activitats professionals, cal destacar la xerrada organitzada per FiraTàrrega sobre Creació i Memòria. Una conversa oberta entre els professionals interessats i professionals de sectors, països i realitats diverses que han usat la creació com a eina per abordar la memòria històrica.


Pel que fa a projectes i xarxes internacionals, enguany FiraTàrrega s'uneix a In-Situ, la Plataforma Europea per a la Creació Artística en l'Espai Públic i al projecte europeu De Mar a Mar liderat per La Central del Circ. Continua la seva vinculació amb Circostrada, xarxa de referència de les arts de carrer i circ d'Europa. Es renova la col·laboració amb C.L.A.P.S. SPETTACOLO DAL VIVO (Itàlia) i s'encenten dues noves sinèrgies amb l'Instituto Nacional de Artes Escénicas - INAE d'Uruguai i el Festival Imaginarius(Portugal). Finalment, cal destacar els nous vincles per a la difusió escènica amb dues noves comunitats autònomes, com són la Junta de Andalucía i el Gobierno de Navarra.


Gràcies a un acord de col.laboració entre FiraTàrrega i l'APGCC, els membres de l'APGCC poden gaudir d'un descompte del 50% en l'acreditació professional a Tàrrega. Per beneficiar-se del descompte, cal que seleccioneu l'acrònim de l'APGCC al desplegable "Associació" en el moment de fer el tràmit de l'acreditació. Podeu formalitzar la inscripció com a socis de l'APGCC a través del formulari de professionals de la Fira Tàrrega. Per a qualsevol dubte o més informació sobre com aconseguir els descomptes contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC; apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27

Organitza:

FiraTàrrega.

Horari: Consulteu-ne la programació.

Lloc: Diversos espais. Feu un cop d'ull a la programació.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte