Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

13

Del 13 al 17 de setembre tindrà lloc el Mercat de Música Viva de Vic 2017- Descomptes per als socis/es de l'APGCC en les acreditacions professionals

MERCAT 13 Setembre 2017 al 17 Setembre 2017

La 29a edició del Mercat de Música Viva de Vic tindrà lloc del 13 al 17 de setembre de 2017. Enguany es podran gaudir les actuacions de Núria Graham, Xarim Aresté, The Unifinished Sympathy, The Gramophone Allstars Big Band, Xavier Baró, Dani Nel·lo, Christina Rosenvinge i Orio, Roca, entre d'altres.

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) acollirà en la seva 29a edició una seixantena d’artistes procedents d’arreu del món, la tercera part dels quals ho farà amb novetats i estrenes. És el segon any consecutiu en què el MMVV concentra tota la seva activitat professional a l’Atlàntida, després del trasllat des del recinte firal d’El Sucre.


Maria Rodés hi presentarà el projecte guanyador del Premi Puig Porret 2016, a l'Auditori Atlàntida.


Enguany l’activitat professional torna a l’Atlàntida de dimecres a dissabte al migdia en sessions de matí i tarda. A banda de les trobades de negocis en el sí del MMVV, estan programades les II Jornades de Programadors Municipals (dimecres 13 de setembre); el simpòsium de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC); la trobada de les comissions de Música i Internacional de La Red; la trobada entre sales de música en directe estatals (ACCES) i internacionals (DMA/Live); la reunió de responsable de festivals de música internacionals amb l’objectiu de constituir una associaciói l’assemblea anual de l’Associació de Dones de la Indústria de la Música, fundada en el MMVV ’16.


La jornada del dia 13 de setembre tindrà lloc a l'Atlàntida de Vic de les 10.30h a les 18h. El MM.VV oferirà les següents facilitats als inscrits a la jornada:  • Accés gratuït a la jornada professional.

  • Esmorzar i dinar a càrrec de l’organització.

  • Documentació detallada de tots els grups participants.

  • Acreditació gratuïta per accedir a la zona professional i a tots els concerts de pagament programats del Mercat.


En finalitzar la jornada, tots els participants seran convidats al còctel de benvinguda del MV i a tots els concerts programats per a aquell vespre.

Els cinc grups musicals que formen part de la jornada professional van ser seleccionats pels tècnics municipals de Catalunya que varen assistir al Fòrum SPEEM del dia 18 de maig.

Els grups que actuaran durant la jornada són:
11.00/11.30 – Showcase 1 – Matthew McDaid
12.30/13.00 – Showcase 2 – Gemma Humet
13.30/14.00 – Showcase 3 – Gemma Abrié i M. Angel Cordero
16.00/16.30 – Showcase 4 – Pachawa Sound
17.00/17.30 – Showcase 5 – Eva Project


A més, el MMVV acollirà la presentació de la Plataforma de les Fires dels Països Catalans conjuntament amb Fira B!, la Fira Mediterrània i Trovam per impulsar la promoció conjunta de les quatre fires de música que existeixen a Catalunya, Balears i País Valencià. Enguany, el MMVV compta amb artistes procedents de Noruega, els Estats Units, Regne Unit, Cuba, Veneçuela, Portugal, Hongria, França i, especialment, d’Itàlia donant continuïtat a les jornades professionals celebrades al mes de maig, dedicades a aquest país. A més, continua sent plataforma de llançament de les produccions d’altres comunitats autònomes i un dels principals mercats que assumeix aquesta funció a l’Estat. Les jornades professionals s’estructuren en sessions de matí i tarda: amb showcases i presentacions abans de dinar i speedmeetings sectorials fins la tarda-vespre, quan comença la programació als diferents escenaris de


Aquí podeu consultar-ne la programació completa.


Gràcies a un conveni signat per MMVV i l'APGCC, els socis podran gaudir d'un 50% de descompte en el preu de les acreditacions professionals. Per acreditar-vos caldrà que accediu a l'àrea professional i cliqueu sobre "Acreditacions" al menú de l'esquerra. Havent introduït la vostra contrasenya i havent omplert el formulari només us caldrà inserir el codi de descompte. Per a més informació sobre com obtenir el descompte contacteu amb l'APGCC: apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27


 


 

Organitza:

Mercat de Música Viva de Vic.

Horari: Consulteu-ne la programació.

Lloc: Vic, diversos espais. Consulteu programació.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte