Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

05

20a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, del 5 al 8 d'octubre-Descomptes per als socis/es de l'APGCC en les acreditacions professionals

FIRA 05 Octubre 2017 al 08 Octubre 2017

Per commemorar el 20è aniversari de l'esdeveniment, la Fira Mediterrània de Manresa centrarà els 4 eixos temàtics d'enguany en els 4 temes que resumeixen aquests 20 anys de trajectòria: futur, patrimoni, innovació i Mediterrània.

La 20a edició de la Fira Mediterrània de Manresa  tornarà a sacsejar el panorama musical, agrupant músics al voltant de quatre eixos temàtics: futur, patrinomi, innovació i Mediterrània, esdevenint epicentre de la cultura popular i les músiques del món durant 4 dies, del 5 al 8 d'octubre a Manresa. 


Enguany destaca la presència artística de tres veus femenines amb nous projectes: Mísia, Rocío Márquez i Amparo Sánchez. Una altra de les novetats de l'edició present és l'adaptació de El Llibre Vermell de Montserrat que portarà per primer cop la Fira Mediterrània a l'Abadia de Montserrat.


El Focus Occitània oferirà una mostra del ric patrimoni immaterial occità amb propostes de polifonia, bestiari festiu i joc tradicional, mentre que l'espectacle inaugural anirà a càrrec d'artistes com Maria Arnal & Marcel Bagès, Judit Neddermann i Joana Gomila, proposant una mirada cap al futur de l'escena de joves músics d'arrel.


Maika Makovski, Mazoni & Isatanbul Street Ensemble, Roberto Olivan encapçalaran processos de recerca artística a la Mediterrània.


Podeu consultar aquí la programació completa.


. Els professionals poden aprofitar la tarifa reduïda fins el 24 de Juliol. Els vostres associats, a més, tindran un descompte del 50% en el cost de l’acreditació. http://firamediterrania.cat/ca/professionals/acreditacions
Els socis de l'APGCC compten amb un 50% de descompte en l'acreditació per a professionals de la Fira. Aquest descompte també s'aplicarà sobre la tarifa reduïda, que es pot formalitzar fins el 24 de juliol. Podeu tramitar la inscripció com a socis de l'APGCC a través del formulari d'acreditacions professionals. Per a qualsevol dubte o més informació contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC; apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27.

Organitza:

Fira Mediterrània de Manresa.

Horari: Consulteu la programació.

Lloc: Diversos espais, Manresa.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte