Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

06

Quart debat del cicle Cultura en transformació: Cultura i ciutat, negociar les tensions

DEBAT     [APGCC] 06 Juny 2017

La Farinera del Clot acollirà el dia 6 de juny, a les 19h, el quart debat del cicle 'Cultura en transformació', centrat en cultura i ciutat. Hi participaran Ivan Miró i Jordi Pascual, amb Oriol Martí com a moderador.

El nou cicle de debats que l'APGCC impulsa oferirà la quarta i última sessió de debat el dia 6 de juny. La temàtica se centrarà en cultura i ciutat: negociar les tensions. I per debatre-ho es comptarà amb la participació d'Ivan Miró, de La Ciutat Invisible, i Jordi Pascual, coordinador de l'Agenda 21 de la Cultura,CGLU,Ciutats i Governs Locals Units. Moderarà la conversa, Oriol Martí.


En un context de transformacions urbanístiques, socials i econòmiques en nombroses ciutats, la cultura pot ser alhora un escenari en el qual es reflecteixen les tensions viscudes, un pilar per construir ciutats més dignes i un recurs al servei d’interessos particulars. De quina manera es poden negociar les tensions que se’n desprenen? Quina responsabilitat hi tenen els sectors culturals?


Per qüestions d'aforament, us agrairíem que confirmeu la vostra assistència al següent enllaç.

Organitza:

APGCC

Horari: De 19h a 21h.

Lloc: La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837, Barcelona).

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte