Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

23

Tercer debat del cicle Cultura en transformació: Cultura i gènere, dades i accions

DEBAT     [APGCC] 23 Maig 2017

La Farinera del Clot acollirà el dia 23 de maig, a les 19h, el tercer debat del cicle 'Cultura en transformació', centrat en cultura i gènere. Hi participaran Anna Villarroya i Mireia Sallarès, amb Ione Hermosa com a moderadora.

El nou cicle de debats que l'APGCC impulsa oferirà la tercera sessió de debat el dia 23 de maig. La temàtica se centrarà en Cultura i gènere, dades i accions. I per debatre-ho es comptarà amb la participació d'Anna Villarroya, investigadora sobre Polítiques de Gènere i professora d’Economia a la UB, i Mireia Sallarès, artista visual. Moderarà la conversa, Ione Hermosa.


Com passa en altres àmbits de la societat, la vida cultural reflecteix, en les seves expressions i formes d’organització, determinades pautes de desigualtat i discriminació de gènere. De manera creixent, hi ha la consciència que els sectors de la cultura tenen una responsabilitat en aquest àmbit, però sovint no és fàcil traduir-la en mesures concretes. En quins àmbits es fa patent la desigualtat de gènere en la cultura? De quina manera caldria abordar-la?


Per qüestions d'aforament, us agrairíem que confirmeu la vostra assistència al següent enllaç.

Organitza:

APGCC

Horari: De 19h a 21h.

Lloc: La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837, Barcelona).

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte