Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

25

Sessió informativa amb Arç Cooperativa: assegurances per entitats culturals i normatives vigents

FORMACIÓ     [APGCC] 25 Maig 2017

El dia 25 de maig, Arç Cooperativa oferirà una sessió informativa als socis i sòcies de l'APGCC per explicar els serveis de pòlisses culturals que ofereixen i la normativa vigent pel que fa a llei d'espectacles.

Què cal tenir en compte sobre la normativa vigent en producció i gestió d'espectacles? Quina diferència hi ha entre assegurances de responsabilitats civils i d'accidents? Quines obligacions asseguradores tenen les empreses culturals si es regeixen per la llei d'espectacles? Quines solucions asseguradores existeixen per a entitats de l'entorn cultural?


Aquests seran alguns dels temes que es tractaran a la sessió informativa que Arç Cooperativa impartirà el dia 25 de maig al CERC, convidada per l'APGCC arran del conveni que han signat les dues entitats i pel qual les sòcies i socis de l'APGCC gaudeixen d'una sèrie d'avantatges, que també s'explicaran en la sessió.


Arç Cooperativa presentarà, també, dins la sessió el mapa d'assegurances d'esdeveniments associatius culturals i juntes directives, realitzat per Arç sota l'encàrrec de la Direcció General de Cultura Popular. La sessió es dedicarà a resoldre dubtes i a parlar també d'altres assegurances, com ara: suspensió d'espectacles, responsabilitat per juntes, patrimoni o transports, entre d'altres.


Adreçada al sector de l'economia social i solidària, i particularment a les empreses i entitats d'iniciativa social, Arç Cooperativa ofereix assessorament en assegurances adreçades al conjunt d'entitats federades, tot reforçant el desenvolupament de l'assegurança ètica i solidària i el mercat social. 


La sessió és gratuïta per a les persones associades a l'APGCC i us hi podeu inscriure aquí.Organitza:

APGCC

Horari: A les 17h.

Lloc: CERC, Centre d'Estudis i Recursos Culturals (Aula 1).

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte