Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

05

28a Fira de Titelles de Lleida

FIRA 05 Maig 2017 al 07 Maig 2017

La 28a edició de la Fira de Titelles de Lleida tindrà lloc els dies 5,6 i 7 de maig. Us hi podeu inscriure com a professionals de les arts escèniques fins el dia 11 d'abril.

La Fira de Titelles de Lleida funciona com a mercat d'espectacles de titelles, teatre d'objectes, màscares, visual i d'ombres, erigint-se com un punt de trobada anual que aplega titellaires, creadors, programadors, festivals i usuaris de la Cultura i del món de les Arts Escèniques.


Dins de l'Espai PRO, la Fira de Titelles de Lleida, com a plataforma de mercat especialitzada en espectacles de titelles i en el teatre de protagonisme plàstic, ofereix un espai al servei dels professionals acreditats, de compra i venda d'espectacles, d'interrelació entre artistes, creadors i programadors i, alhora, un espai potenciador del debat entorn de l'art dels titelles, durant la celebració de la Fira de Titelles.


Divendres 5 de maig tindran lloc les 10es Jornades tècniques amb una Master Clas de Plexus Polaire (10h) i tot seguit la jornada TTPforma: Teatre familiar passat i futur (11.30h), amb inscripció prèvia. A dos quarts de dues, hi ha previst un Speed Meeting de professionals de les arts escèniques i al vespre (20.45h) tindrà lloc l'aperitiu inaugural de la 17a Fira del Llbre de les Arts Escèniques.


Aquí podeu consultar la programació completa i us hi podeu inscriure abans del dia 11 d'abril.

Organitza:

Centre de Titelles de Lleida i Ajuntament de Lleida. Amb el suport de: Diputació de Lleida, Institut d'Estudis Ilerdencs, Generalitat de Catalunya - Institut Català de les Empreses Culturals, Ministeri de Cultura - INAEM.

Arxiu adjunt: , Arxiu adjunt: , Arxiu adjunt:

Horari: De 10 a 21 h.

Lloc: Activitats professionals (Espai Pro): Pl. de l'Hort de Santa Teresa (Carpa davant el Centre de Titelles).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte