Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

20

Arriba la 9a edició del Festival Sismògraf d'Olot/ Descomptes per als socis de l'APGCC

FESTIVAL     [APGCC] 20 Abril 2017 al 23 Abril 2017

Olot acull del 20 al 23 d'abril el Festival de dansa Sismògraf. La nova edició comptarà amb una cinquantena d'espectacles, dels quals 7 són estrenes absolutes i coproduccions del festival.

El Festival Sismògraf 2017 acostarà la dansa a tots els públics, del 20 al 23 d'abril, a través de 48 espectacles i enguany estrenarà una nova secció que s’anomena Erupció, que posa el focus sobre un aspecte concret de la dansa: l'eix temàtic del festival en aquesta 9a edició és la dansa al territori basc. Els 3 espectacles que s'hi podran veure són Lur Away de la companyia Sra. Polaroiska, The Endgame de Lokke/Olatz de Andrés i Barbecho de la companyia Natxo Montero_danza. També s’hi podrà veure l’espectacle Topa, de Brodas Bros i Kukai Dantza, una coproducció del Sismògraf i Umore Azoka de Leioa. A més, la Sala El Torín es convertirà en la seu basca i s’hi programaran diverses activitats relacionades amb aquesta ‘Erupció’.


Una altra de les novetats és el Pla d'Impuls de la Dansa, el Pro 365/Sismo, que facilita la programació d'espectacles de dansa a tot Catalunya i a la qual 10 programadors s'hi han acollit.


D'altra banda, el Sismògraf organitza un itinerari d’activitats per a professionals de les arts escèniques. Inclou una masterclass de Quim Bigas per a gestors culturals, l’espectacle Una conferència ballada de Toni Jodar, una presentació de la metodologia D.A.T.A a càrrec de Lipi Hernández i una conferència d’Àlex Hinojo sobre la Viquipèdia. A més, durant tots els dies del festival, un grup de viquipedistes voluntaris s’instal·laran a l’espai PRO del Sismògraf i aniran introduint continguts d’interès a la Viquipèdia relacionats amb el món de la dansa.


Podeu consultar tota la programació del Festival Sismògraf 2017 i inscriure-us-hi, aquí.


Els socis de l'APGCC podran gaudir del 50% de descompte en el preu de les acreditacions professionals. Per a més informació escriviu a apgcc@gestorcultural.org

Organitza:

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament d'Olot, amb el suport de la Diputació de Girona.

Lloc: Olot.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte