Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

02

Presentació publicació 'La gestión de teatros: Modelos y estrategias para equipamientos culturales'

PRESENTACIÓ 02 Març 2017

La Sala Beckett acollirà la presentació del llibre 'Gestión de teatros: modelos y estrategias para equipamientos culturales', el dia 2 de març a les 19h.

La presentació del llibre anirà a càrrec de Lluís Bonet i Héctor Schargorodsky, coautors de l’obra i directors dels programes de gestió cultural de les universitats de Barcelona i Buenos Aires. La jornada servirà per contrastar i comparar el model de gestió d'equipaments escènics entre Catalunya i Argentina i debatre les especificitats de cada àrea, apuntant aspectes pràctics i contrarietats del model de treball. El debat s'obrirà al públic al final de l'acte.


"La gestió d'organitzacions culturals implica un projecte artístic, un projecte de producció i de desenvolupament. Aquests dialoguen amb els processos clàssics de gerència: les estratègies de recursos humans,finançament i despeses, marketing i comunicació, recursos materials i serveis, o els models d'avaluació", explica Lluís Bonet.


  

Organitza:

Publicació 'Modelos y estrategias para equipamientos culturales'

Horari: 19h

Lloc: Sala Beckett (C/ Pere IV, 228-232 Poblenou, Barcelona)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte